Messingskilte

Ægte dybde graverede messingskilte, farvelagt med lak - yderst holdbart og giver et eksklusivt look

Messingskilte i høj kvalitet

Ægte dybde graverede messingskilte, farvelagt med lak. Messingskilte anvendes typisk som dørskilte eller firma/facadeskiltning. Man bruger gerne messing fordi, det er yderst holdbart og giver et eksklusivt look. Hos Sydkystens Skilte tilbyder vi messingskilte i bedste kvalitet, for både erhverv og privat. Messingskiltene bliver rigtigt graveret og bogstaverne håndmales efterfølgende. Vi leverer messingskilte i alle former og størrelser der måtte ønskes. Navneskilt til døren leveres i mange forskellige former og størrelser. Teksten på skiltet kan fås i utallige skrifttyper, og vi fremstiller også gerne dit logo på skiltet. Vi levere vores messingskilte facet slebet efter ønske. Messingskiltene leveres i henholdsvis 1,0 -1,5 – 2,0 eller 3,0 mm godstykkelse. Desuden levere vi skiltene i størrelser helt op til 600 x 2000mm. Messingskilt med navn er altid en sikker vinder til døren og kan bruges både indendørs og udendørs.

Størrelser og former på vores messingskilte

Vi bestiller hele messingplader hjem, som vi efterfølgende skærer ud på ønsket mål på værkstedet. Men ønsker man skiltet skåret ud i en bestemt form, kan vi også klare den. Eksempelvis i rund. Vores normale godstykkelse af messingen er 1,0 -1,5 – 2,0 eller 3,0 mm. Men vi kan også bestille ekstra tykke plader hjem, til specielle opgaver. Mulighederne er stort set uendelige. Vores maskinpark kan håndtere messingskilte i helt op til 600 x 2000mm, så vi laver både store og små messingskilte.

Maling i messingskilte

Vi fylder gerne gravering op med farvet lak. De mest typiske farver, er sort, rød eller hvid. Vores producent af lakken garanterer min. 8 års holdbarhed. Lakken er lavet til at holde både udendørs og indendørs. Den terpentin baseret lak, gør at den ikke opløses i det våde vejr.

Lakerede messingskilte

Man rådgiver oftest om at man ikke bør bruge lakeret messingskilte udendørs, da der kan komme skader i lakken, og den derefter kan begynde at boble. Hos sydkystens skilte, får vi industri lakeret vores skilte. Lakering bliver lagt på messingskiltet, efter vi har graveret og malet skiltet. Det gør at skiltet er fuldstændigt forseglet, og derfor kan tåle at sidde udendørs. Når skiltet er lakeret, kommer der ikke patina på skiltet og det behøver derfor ikke at pudses.

Logo på messingskilte

Hvis du ønsker firmaets logo på messingskiltet, skal du blot sende os en vektor fil. En vektor fil kendetegnes gerne som EPS. AI, og i visse tilfælde PDF. Hvis ikke i har filen liggende, kan vi også hjælpe med at tegne logoet om til vektor. Så gå til vores design selv menu, for at få lavet dit eget graveret messingskilt til hoveddøren.

Polerede messingskilte

De polerede messingskilte er de mest solgte hos os. Det er dem som man kender. Skiltene får med tiden patina. Hvis man gerne vil opretholde den pæne guldfarve, skal man fra tid til anden huske at pudse skiltet. Hvis skiltet i længere tid ikke er blevet pudset, og man ikke vil have det patina skiltet har fået gennem årene, kan man få poleret skiltet op igen.

Antikke eller støbte messingskilte

Vores støbte messingskilte giver et rustikt look, og bliver oftest brugt som dørskilt på ældre huse eller lejligheder. Vores støbte skilte kan bestilles i vores webshop.

Facet slibning, huller m.m.

Vi yder selvfølgelig også den service at få huller i skiltet. Man laver typisk et hul i hver side, eller et hul i hvert hjørne. Man har også mulighed for at få undersænket hullerne.

Facet slibning af kanterne på skiltet, kan give et endnu mere eksklusivt look, og er selvfølgelig også en mulighed, når du handler hos sydkystens skilte.

Skruer med ægte messinghoved kan tilkøbes i vores webshop.

Vores messingskilte på specialmål er helt klart vores mest efterspurgte. Ring til os ved erhvervsbestillinger og større antal, eller prøv vores design selv her.

    Før og efter billede

    Galleri