Aluskilte

Laser - eller dybdegraverede aluminiumsskilte som efterfølgende behandles med lak for at give et eksklusivt look

Skilt i aluminium

Hos sydkystens skilte laver vi alt i aluminiumsskilte, og ingen opgave er for lille eller stor. Skriv eller ring til os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Dybdegravering og lasergravering i aluskilt

Aluminiumsskilte har den fordel at man både kan lasergravere og dybdegravere i dem. Den ekslusive løsning er dybdegraveringen, hvor vi efterfølgende farvelægger skiltet med lak. Denne type anvendes ofte ved enkelte skilte. Den hurtige løsning er lasergravering. Her anvendes laser teknologi til at brænde gravering ned i skiltet. Laser anvendes oftest ved et større antal skilte.

Størrelser og former på vores aluminiumsskilte

Vores aluminiumsskilte kan udskæres i alle tænkelige former, og på alle tænkelige mål. Aluminiumsskiltene leveres i henholdsvis 0,5 mm -1 mm – og eller 1,5 mm godstykkelse. Vi leverer skiltene på opgivne mål efter ønske, uden merpris.Der er også mulighed for at få udskåret bogstaver, logoer m.m.

Fordele med aluminiumsskilte

Aluminiumsskilte har den fordel at levetiden er enorm lang, da skiltene ikke kan ruste. De holder sig også pæne i lang tid, og er meget nemme at rengøre. Da aluminium ikke vejer særlig meget, kan skiltene nemt hænge med noget dobbeltklæbende tape, på stort set alle overflader.

Logo på aluminiumsskilte

Vi gravere eller trykker gerne dit logo på de udskårne skilte. Send os en vektor med logoet, så sender vi et udkast og en pris tilbage til jer.