Stålskilte

Stål skilte anvendes typisk som dørskilte eller firma/facadeskiltning. Man bruger gerne stål skilte fordi, de holder sig pæne og ikke kan ruste.

Laser graverede stålskilte på opgivne mål

Stål skilte anvendes typisk som dørskilte eller firma/facadeskiltning. Man bruger gerne stål skilte fordi, de holder sig pæne altid og ikke kan ruste. Hos Sydkystensskilte tilbyder vi stål skilte i bedste kvalitet, for både erhverv og privat. Stål skilte bliver laser graverede, med en speciel væske der brænder sig fast i skiltet, og dermed giver en sort tekst.

Vi leverer stål skilte i alle former og størrelser der måtte ønskes. Teksten på skiltet kan fås i utallige skrifttyper, og vi fremstiller også gerne dit logo på skiltet. Stål skiltene leveres i forskellige tykkelser. Kontakt os for at høre mere hertil. Vi leverer skiltene på opgivne mål efter ønske uden merpris.

Vore maskiner er i stand til at bearbejde emner helt op til 500×500 mm. Vi råder over en større maskinpark, der gør os i stand til at tilbyde hurtig levering, selv ved større bestillinger. Prisen på stål skilte reduceres ved større antal.

Ring til os ved erhvervsbestillinger og større antal, eller prøv vores Design selv webshop her.