Facadeskilte uden lys

Har jeres firma et logo eller en ide til en facade, hvor mange farver indgår, så er facadeskilt med tryk helt klart det rigtige valg.

Facadeskilte uden lys

Hos sydkystens skilte laver vi alt i facadeskilte. Ring eller skriv til os, hvis vi skal designe din facade.

Facadeskilte med tryk

Har jeres firma et logo eller en ide til en facade, hvor mange farver indgår, så er facadeskilt med tryk helt klart det rigtige valg. Her er mulighederne stort set uendelige. Vi trykker på alt fra stål, aluminium, plast, pvc og meget mere. Vi kan levere facadeskilte i hele stykker, i op til 3 meter. Men har i brug for et stører skilt, kan man sagtens sætte flere plader sammen. Man kan på den måde lave facadeskilte i næsten uendelige store mål.

Facadeskilte med folie

Facadeskilte med folie er også en mulighed, hvor man i stedet for at trykke på skiltet, kan udskære logo og tekst i folie. Herefter påsætter man folien på en hvilken som helst plade. Når man snakker folie, er der dog den begrænsning, at man ikke kan lave det i så mange farver. Så hvis man har et facadeskilt med max 3 farver, kan facadeskilt med folie være en rigtig god løsning.

Udskåret bogstaver

Vi udskærer bogstaver eller logoer i alle materialer, alt fra aluminium, messing, stål, plast, pvc og meget mere. Kun fantasien sætter grænser her. Vi laver bogstavshøjder på helt op til 1 meter.

Folie

Vi laver alt i folie. Alt fra frost folie, solfilm, facadefolie og meget mere. Folie på facaden eller vinduet, er meget populært. Butikkens vinduer sidder gerne i gå højde, og derfor ser man ofte folien mere end man for eksempel ser et facadeskilt. Vi bruger folie fra Oracle, som er i en meget høj kvalitet og beregnet til at sidde båden udenfor og indenfor. De mister ikke farve i solen, og er nemt at få af, hvis man en dag vil skifte ud til noget andet.

Lokationer for facadeskilte uden lys

Vi laver facadeskilte i hele landet. Vi er særligt ude i storbyerne som København, Århus, Ålborg og Odense.