Plastskilte

Plastskilte er yderst holdbare og kan produceres billigt

Plastskilt – Skilt af palstik

Graverede skilte i plastlaminat. Med plastskilte er mulighederne næsten uendelige. Alt fra navneskilte/reversskilte, dørskilte, facade, firma, dørtelefonskilte, tekniske skilte, forplader for elektronik, afmærkning af el tavler/skabe og meget mere. Vi har skiltematerialer til både inden og udendørs brug.

Plastskilte er yderst holdbare og kan produceres billigt. Det er muligt at fremstille skilte i alle tænkelige faconer og størrelser og de findes i mange farvekombinationer. De kan leveres med selvklæb eller skruehuller. Desuden kræver de ingen vedligeholdelse. Det er muligt at levere skilte med logo, evt. påtrykt i farver. Vores graverede plastskilte kan fremstilles i størrelser helt op til 600×1200 mm. Vores store maskinpark gør det muligt at producere større antal skilte, på kort tid.

Ring eller skriv til os i dag for et uforpligtende tilbud, eller prøv vores design selv her.

Størrelser og former på vores plastskilte

Vores graverede skilte i plastlaminat kan leveres i alle tænkelige former og størrelser. Vores maskiner gør det muligt at skære skiltene ud, på angivet mål i størrelser helt op til 600 x 1200 mm. Udskåret bogstaver, logoer og alle tænkelige faconer kan udskæres meget nøjagtigt.

Muligheder med plastskilte

Plastskilte bruges ofte som navneskilte/reversskilte, dørskilte, facadeskilte, firmaskilte, dørtelefonskilte, tekniske skilte, for plader for elektronik, afmærkning af el tavler/skabe og meget mere.  Det er egentlig kun fantasien der sætter grænser. Vi har skiltematerialer til både inden og udendørs brug.

Vi kan også levere plastskiltene med logo, evt. påtrykt i farver.

Fordele med plastskilte

Plastskilte er yderst holdbare og kan produceres billigt. Derfor vælger mange at bruge skilte i plastlaminat, til opgaver hvor der er behov for et større antal skilte. Desuden kræver skiltene stort set ingen vedligeholdelse.

Vores plastskilte fås i et hav af forskellige farvekombinationer, og kan leveres både med skrue huller eller selvklæbende tape.