Facadeskilte med lys

Facadeskilte med LED belysning er det nye. Man kan med dioder i skiltet, få lige den belysning man gerne vil have, og samtidig holde udgifterne helt nede i forhold til strøm

Facadeskilt med lys

Facadeskilte med LED belysning er det nye. Man kan med dioder i skiltet, få lige den belysning man gerne vil have, og samtidig holde udgifterne helt nede i forhold til strøm. I byer som København hvor der kan være krav til skilte belysning, er LED skilte det rigtige valg, da man her kan tilpasse sig 100 procent og samtidig passe godt på miljøet. Levetiden på LED skilte, er cirka 50.000 brændetimer, hvilket svare til cirka 13 år, hvis skiltet er tændt 10 timer om dagen. Vi stiller garanti på 5 år.

Facadeskilte med LED teknologi

Vores facadeskilte med lys kan laves på mange forskellige måder. Men fællesnævneren for dem alle sammen er, at vi bruger dioder til at lyse bogstaverne op. Dioder har en lang levetid, er virkelige økonomiske i brug, og så giver de et rigtig godt lys. Man kan både rette dioderne fremad, til at lyse bogstaver op, eller rette dem bagud, til for eksempel at baggrundsbelyse et skilt.

Enkelte bogstaver med lys til facaden

Hvis man gerne vil have firmanavnet skåret ud i enkelte bogstaver, er det også en mulighed. Her sætter man enten alle bogstaverne op på skinne med kabelføring, så man kun har brug for en enkelt boring til strøm. Alternativ hvis man ikke vil have skinne på, er at man bore bagud på hvert enkelt bogstav, og laver kabeltilslutning, inden døre. Alle materialer og farver er en mulighed her.

Udhængsskilte med lys

Vi laver naturligvis også udhængsskilte med lys. På samme måde bruger vi dioderne til at lyse bogstaver eller skilt op. Udhængsskilte med lys, er kendt som at være det mest opsigtsvækkende, da man ser dem fra gaden af langt fra, når man kommer gående, cyklende eller kørende.

Fra ide til løsning

Vi er med helt fra start, og hjælper gerne til med nødvendig design. Vi laver flotte udkast, der til enhver tid kan rettes i. Vi starter ikke produktion af skiltet, før I er 100 procent tilfredse med udkastet.

Lokationer for facadeskilte

Man kan nærmest ikke stå et sted i for eksempel København, uden at få øje på et skilt med lys. Men vi leverer vores facadeskilte med lys til hele landet.